cats

Katten zijn echte filmsterren. Het zijn eigentijdse dieren die lekker hun eigen gang gaan, maar ook intens spinnend op schoot kunnen zitten. Daarnaast zijn ze schattig én fotogeniek. Vandaag is het Wereld Kattendag: een mooi moment om onze poezenvriendjes eens in het zonnetje te zetten!

Whiskas kattenplaylist

In het nieuwe reclamefilmpje ‘Purr More’ legt Whiskas de nadruk op muziek speciaal voor katten. Deze muziek zou hun stressniveau verlagen en ervoor zorgen dat ze gaan spinnen. Door de unieke combinatie van frequenties schijnt het merendeel van de katten hier positief op te reageren. De muziek is via Spotify en YouTube te beluisteren, maar ook in een beperkte oplage op vinyl.

Catbernet en Pinot Meow

Wel eens een ‘Pinot Meow’, ‘Catbernet’ of een ‘Purrsecco’ gekocht voor je kat? Het bestaat echt! De ‘wijn’ bestaat uit een combinatie van kattenkruid, waardoor ze speelser worden. Vorig jaar verkocht de Aldi zelfs wijn voor honden en katten tijdens de feestdagen.

CatVideoFest en POESLIEF

Kattenfilmpjes blijven immens populair. Op Netflix staat bijvoorbeeld POESLIEF: een 60 minuten durende compilatie van kattenvideo’s. Vandaag is het Wereld Kattendag, dan kun je zelfs naar de bioscoop om viral kattenvideo’s op het witte doek te bewonderen! Wat wil je nog meer? Ik ben in ieder geval groot fan.

CatVideoFest 2021

Bronnen: Adweek, JFK

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.