Ondernemersschool

Nieuwsbrief over kansrijke beroepen

Een van mijn campagnes ging over beroepen waar veel vraag naar is. De focus lag op het promoten van opleidingen op het gebied van techniek, de bouw, het onderwijs en kinderopvang. Deze nieuwsbrief leverde veel clicks op.

Tsuru

Whitepaper over psychisch verzuim

Het voorkomen van psychisch verzuim is een belangrijk onderwerp bij veel bedrijven. Deze whitepaper geeft meer inzicht in psychisch verzuim door middel van cijfers, uitleg en persoonlijkheidskenmerken in relatie tot coaching.

The DISTRIKT

De beste copywriting tips voor jouw website

Vanuit mijn rol als content marketeer heb ik een blog geschreven met tips voor ijzersterke copy.

Levens Middleby

Het geheim van franchise formules: drie trends in 2021

In opdracht van Levens (via The DISTRIKT) heb ik een SEO blog geschreven over de trends in franchise. 

Tsuru

Presentatie over vitaliteitsapps

Voor Tsuru heb ik onderzoek gedaan naar 15 vitaliteitsapps. Per app heb ik vervolgens toegelicht wat Tsuru hier aan kon hebben voor zijn eigen producten en diensten. Het doel was om inspiratie en inzicht te geven in de concurrentie.

De Psycholoog

Anger management: omgaan met woedeaanvallen

Voor Robert Haringsma (psycholoog, relatietherapeut en auteur van het boek ‘Vergroot je zelfvertrouwen’) heb ik verschillende onderzoeksartikelen geschreven. Deze gingen over psychische klachten en aandoeningen, waaronder woedeaanvallen.

Dit waren een aantal voorbeelden van mijn werk voor verschillende organisaties. Ben je op zoek naar specifieke copy, zoals social media posts of landingspagina’s? Laat het gerust weten! Grote kans dat er iets voor jou bij zit.