toiletpaper

Sinds het coronavirus ons land binnen is gedruppeld, is er sprake van Social Distancing. We houden 1,5 meter afstand, werken vanuit huis en we zien onze vrienden en familie hoofdzakelijk via onze telefoons. Daarnaast besteden we meer aandacht aan activiteiten binnenshuis, zoals gamen, Netflix of sporten.

Lokale steun

Veel bedrijven hebben de handen ineengeslagen in deze bijzondere tijd. Waarden zoals verbondenheid worden weer belangrijk. Denk aan het steunen van lokale ondernemers, eenzaamheid beperken onder ouderen en oog hebben voor de kleine dingen in het leven. Daarnaast komen er meer creatieve concepten om de verveling thuis te verdrijven.

Flatten The Curve game

Door de intelligente lockdown is gamen nog populairder geworden. Twee bedrijfjes besloten hun creativiteit te bundelen om een steentje bij te dragen aan bewustwording. Ze hebben een gratis online spel ontwikkeld waarmee je ‘afstand houden’ in de supermarkt kunt oefenen.

De game heet Flatten The Curve. Het werkt eigenlijk heel simpel: hoe meer mensen je kunt ontwijken, des te beter het is. Met het ontwijken van mensen kun je toiletpapier verdienen.

Flatten The Curve

Het klinkt als een spel met een dringende boodschap: houd alsjeblieft die 1,5 meter afstand. Alleen dan kunnen we samen het aantal besmettingen terugdringen en de zorg ontlasten.

Bron: ED.nl

No responses yet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.